Partner

Lyst til at blive partner?
Da det hele foregår på et friviligt initiativ, er vi selvfølgelig i høj grad afhængig af den hjælp vi kan få udefra.
Så har du noget du vil hjælpe med? Måske nogle gaver til de unge, en vild mulighed,
noget vi kan sælge eller evner inden for et felt, der kan gavne os, så står vi klar med åbne arme!
Er du interesseret i at være en Kolibri partner? Så kontakt os via
kolibriens.kraeftvaerk@gmail.com +45 21 24 72 22
Firma logo

Vicki Buerholt

I 2010 blev jeg selvstændig og siden har jeg åbnet min forretning på Holmbladsgade på Amager. Her har jeg hver dag muligheden for at lave det jeg elsker ... – smykker til alle. Jeg nærer den dybeste respekt for håndværket. Og det er for mig en ære, at jeg har muligheden for at arbejde med så gammelt et håndværk som guldsmedefaget. Det er en fantastisk oplevelse at arbejde med de bedste materialer, at skabe smukke ting, som glæder mange.

For mig er det vigtigt, at alle kan få et smykke, hvis det er det, som de ønsker. Og det er den tanke, som går igen i mit smykkedesign.
Firma logo

Design Grafik & Print

Dansk kopishop med print af små og store opgaver for private og firmaer. Visitkort, Brochurer, Flyers, Plakater, Invitationer, Roll-up, Keyhangers.

Firma logo

Ambush Esport

Dansk Counter Strike organisation.
Firma logo

Dream Gaming

Dansk streaming og esports center i Rødovre Centeret.
Firma logo

G4me Time

G4me Time er meget mere end bare et eSportscenter, vi er et samlingssted, hvor folk kan dele deres passion og interesse for gaming. Vi går op i at have ... kvalitetsudstyr, unikke rammer og professionalisme så du og dine venner kan få den bedste oplevelse når I gamer.

Med lidt under 300 PC’ere fordelt på over 1.000 kvm. er der rig mulighed for at få alle tiders oplevelse i fantastiske omgivelser, der bidrager til en rigtig lækker gaming oplevelse. Vi har en stor passion for eSport og kommer til at afvikle flere gaming events og turneringer med eksklusive præmier.
Firma logo

Sinem Cift

Sinem Cift er en kreativ grafisk designer og frontend udvikler baseret i Danmark. Hun er specielt god til kreativ udvikling, grafisk illustration og ... hjemmesidedesign. I samarbejde med KolibrieN's Kræftværk har hun frivilligt lavet hjemmeside, plakat, folder og SoMe arbejde.
Firma logo

Nadia Østdal

Freelance SoMe og kommunikationsmanager, der tidligere har arbejdet for flere danske Counter-Strike organisationer og pt. er i gang med sit sidste ... semester på bacheloren af teater- og performancestudier, hvor hun bl.a. har haft tilvalg i datalogi, kommunikation og procesledelse.
Kinetic logo

b0ychild

Jeg er tidligere semi-professionel CSGO spiller og har været på den danske top 10 med flere forskellige hold. Nu er jeg medejer af top10 holdet "kinetic" som vi ... gerne vil være en seriøs aktør på den danske CSGO scene med.
Firma logo

Munk & Rasmussen

Socialøkonomisk virksomhed der hjælper mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Firma logo

Promotionbag.dk

Poser med tryk på - Alle slags poser.
Firma logo

Devillian Esport

Devillian Esport er en nyere nordisk esport forening. Foreningen har et formål om at udbrede, fremme interessen og forståelsen for eSport ... ved at skabe rammer for et fællesskab, såvel eSportsligt som kulturelt.
Foreningen er en online esports forening som har hold med i League Danmarks turneringer.
Foreningen startede som en Counter-strike forening, men har senere udskiftet dette med spillet League of Legends - og har i 2019 haft afholdt indsamlingsstream for KolibrieN's Kræftværk og fik i den ombæring indsamlet 1085 kroner.
Hos Devillian arbejdes der hele tiden på at udvide foreningen og der er plads til alle, som har en interesse inden for esport
Firma logo

Daniel O'Leary